top of page

DEKHENGSTEN

Blackblaze Cavallino

BLACKBLAZE CAVALLINO

(Vollenhof's Hynod x Vechtzicht's Caprice)

1.22m, 9 jaar, goedgekeurd door het NWPCS en WPCV

Blackblaze Cavallino is een aansprekende en atletische hengst met een uitstekende instelling. Cavallino weet zijn karakter, ras en beweging door te vererven aan zijn succesvolle nakomelingen. Cavallino is lichtvoetig en heeft een sterk achterbeen. Hij blinkt zowel in de fokkerij als in de sport uit. Ondanks zijn grijze kleur komen er relatief veel bruine veulens van Cavallino!

Als veulen was Cavallino zelf nationaal kampioen en nu is hij vader van 2 Nationaal Kampioen veulens en de Nationaal jeugdkampioen in 2015. Vader van Cavallino is Vollenhofs Hynod, een zoon van nationaal kampioene Ysselvliedt Helena. Hynod heeft na zijn goedkeuring maar kort in Nederland gedekt en is daarna naar Groot Brittanie geëxporteerd. Blackblaze Cavallino heeft de Keur merrie Vechtzicht’s Caprice als moeder. Vechtzicht’s Caprice is een dochter van de elite hengst Vechtzicht’s Harmony.

Blackblaze Cassiano

BLACKBLAZE CASSIANO

(Ysselvliedt's Highwood x Vechtzicht's Caprice)

1.19m, 6 jaar, goedgekeurd door het NWPCS

Blackblaze Cassiano is een opvallende hengst met een prachtige bruine kleur. Cassiano is een lichtvoetige hengst met een sterke draf. De nakomelingen van Cassiano beschikken naast zijn mooie bruine kleur en aftekeningen over een mooi type en front.

De vader van Cassiano is Ysselvliedt’s Highwood. In de fokkerij heeft Highwood al sterk van zich laten horen. Op de hengstenkeuring werden meerdere zonen ingeschreven als stamboekhengst. Cassiano heeft zijn mooie bruine kleur niet van vreemden want ook zijn moeder is een bruine.
We hebben het hier over de keur merrie Vechtzicht’s Caprice, moeder van 2 goedgekeurde hengsten!

Blackblaze Honeyhilver

BLACKBLAZE HONEYHILVER

(Spoorzicht's Hilfiger x Vechtzicht's Honeystyle)

1.21m, 3 jaar, goedgekeurd door het NWPCS

De beloftevolle Blackblaze Honeyhilver is een sterk gebouwde hengst. Opvallend is het mooie sectie A model met in zijn beenwerk veel bot. We kijken met hoge verwachtingen uit naar de eerste jaargang veulens van Honeyhilver.

De vader van Honeyhilver is Spoorzicht’s Hilfiger. Hilfiger is een royaal ontwikkelde hengst met enorm veel power in de beweging en uitstraling. In 2013 was Hilfiger sectiekampioen op de hengstenkeuring in Ermelo en in 2015 was hij er zelfs dagkampioen. Moeder van Honeyhilver is de Voorlopig Keur merrie Vechtzicht’s Honeystyle. Honeystyle is onder andere de moeder van de stermerrie Perlhof Amber en het eerste premie veulen Blackblaze HoneyBear.

Dekhengsten: Merchandise
bottom of page